Metodologia


Al nostre Centre volem mantenir un estil propi per desenvolupar les activitats amb els nostres alumnes. És per això que ens mantenim fidels a una metodologia propia fonamentada en els següents elements:

Objectius
Ensenyar a dibuixar, orientar i guiar a l´alumne a desenvolupar la seva imaginació, creativitat i experimentació, descoberta de tècniques i utilització de nous materials. Agafar agilitat i seguretat a l´hora de crear.
Desenvolupar els propis projectes per a aprendre a expresar les idees a través del dibuix.
Millorar l´aprenentatge motivant als nens a aprendre, potenciant la col.laboració i el treball en equip amb les idees i imaginació de cada un dels alumnes.

A quí  va dirigit
Classes per a totes les edats a partir dels 5 anys ( infantil, nens, joves i adults)
Les classes s´adapten en funció del nivell de cada alumne: Tant per a aquells que no tenen experiencia i s´inicien en l´aprenentatge, com per a aquells que ja tenen pràctica i volen millorar.
Eines
Material gràfic, pictòric i digital.

Què s´apren
Bases del dibuix, tècniques pictòriques, aprendre a dibuixar amb eines digitals.

Grups reduïts per clase
Perque permeten un tracte molt més directe alumne-professor i afavoreixen un ambient tranquil, amb un major aprofitament del temps. Només d’aquesta manera s’arriben a explicar i resoldre d’una forma inmediata les possibles aclaracions i dubtes, i a realitzar un bon seguiment de l’evolució dels alumnes.


Un Tracte personalitzat
El tracte personalitzat permet treballar diferents nivells dins d´una mateixa classe: desde alumnes que s´inicien i que no han dibuixat mai, fins aquells alumnes que venen a millorar el dibuix, descobrir noves tècniques o desenvolupar més els seus coneixements. 
Creiem important que l´alumne tingui possibilitats d’explorar i practicar amb el desig d’aprendre gaudint. Cada alumne marca el seu ritme d’aprenentage, guiat pel professor/a.