Adults (+ 16 anys)


Àrea Dibuix 
Els fonaments de la imatge 


Aprofundir en una metodologia bàsica de representació de l’anatomia humana (cap i cos) per mitjà del grafit com a tècnica principal.  Coneixements teòrics i pràctics entre d’altres: materials, Metodologia (Repres. esquema), anatomia bàsica (proporcions), modelat(volums), tècniques de retoc i apunts de color.

La pràctica del mateixos es realitzarà per mitjà d’exercicis pràctics. Es realitzarà l’acompanyament i supervisió continuada del professor dels resultats obtinguts. Es proposaran exercicis pràctics dins de cada bloc, així com de treballs  finals diversos que aglutinaran la globalitat de coneixements desenvolupats a l’activitat.
Àrea Narrativa Gràfica
Comunicant amb la imatge


Iniciació al dibuix i la Il·lustració per mitjà dels principals elements que la composen.  . Representació bàsica d’elements diversos com animals, fons, paissatges. Introducció a la narrativa. Tècniques vàries (plàstiques i digitals).1er any: L´objectiu principal del primer any, és donar a l´alumne les eines necessàries per afrontar el treball d´un il.lustrador professional. L´aprenentatge es centra en les bases del dibuix i en les diferents aplicacions de la ilustració en el mon editorial i el mercat de les arts visuals.
Programa: Bases del dibuix, figura, espai, iluminació, composició i tècniques d´expressió visual. Tipus i utilitzacions de la ilustració. Tècniques.

2n any: El segon any d´il.lustració centra el programa en les tècniques i l´us dels colors. El treball en les diferents tècniques pictòriques guia a l´alumne a que treballi el procés d´acabat final y professional d´una obra gràfica.
Programa: Teoria del color, tècniques, projectes, preparació d´un book professional.

  •  PROPERAMENT MES INFORMACIÓ